Toplam : 2 Ürün
Sırala :
-%40
Sepette Ek %25 İndirim
944,95 TL 564,95 TL
2 Renk

İster spor yaparken ister günlük hayatın içinde rahat ve şık bir görünüm elde etmek isteyenlerin mutlaka göz atması gereken bir koleksiyon… hummel kadın spor elbiseler sezonun en kurtarıcı parçalarından olacak! Şık bir sneaker giyerek hızlıca tamamlayacağınız kombinler için hummel kadın spor elbiseler olmazsa olmaz. Özellikle havaların ısınmasıyla birlikte sezonun öne çıkan parçalarından olan elbiseler hummel tasarımıyla buluşunca sportif ve şık görünümü bir arada sunuyor. Sezonun spor şık görünümlerini yakalamak için hummel kadın spor elbise modellerini siz de keşfedin.

Spor şıklık deyince: hummel günlük spor elbise koleksiyonu

Sezonun trendlerini sporun rahatlığıyla buluşturan hummel elbise koleksiyonu, çabasız şıklık için tasarlandı.

Yumuşak ve esneyen kumaşlardan en rahat kalıplar tercih edilerek çalışılan hummel elbiseler; sporcu kadınların ve sporu hayatının her anına dahil edenlerin dolabında mutlaka yerini alacak. Basic renkler ve tasarımlara ağırlık veren tunik elbise modelleri, minimal logo ve motto baskıyla öne çıkıyor. Kontrast renkleri bir araya getiren kadın spor tişörtleri kadar rahat pamuklu kumaşlar; nefes alarak rahat bir kullanım sağlıyor.

Sportif kadınların güçlü görünümünden ilhamla… Tenis Elbiseleri

Tenis antrenmanlarının şık görünümlerinden ilham alan spor penye elbiseler kadın spor çantalarına rahatlıkla girebilirken; aktif bir günde sneaker’larla şehir içi kombinlere de çok yakışıyor. Elbiselerle en çok tercih edilen hummel kadın spor ayakkabı ve training ayakkabı koleksiyonunu incelemek için linke göz atabilirsiniz. Ek olarak kadın spor şort ve tayt modellerini de göz atabilirsiniz.

Her sezon rahatlıkla tercih edebileceğiniz hummel elbiseler; yazın elbise modasına da sportif bir alternatif olarak katılıyor. Kombin yapmakla uğraşmadan şık bir elbiseyle anlık planlara bile rahatlıkla ayak uydurabilirsiniz. Günlük hayatın kurtarıcısı tişört elbiseler; sezonun trend alarmlarından biri olarak bu yaz bol bol karşımıza çıkacak. Spor elbiselerle güçlü görünümlere hazır olun!

Bisiklet yaka tişört elbiselerle Basic ama iddialı stiller yaratın

Rahatlığı tartışmasız bisiklet yaka rahat kalıplardan tasarlanan tişört kadar hafif elbiseler, hummel’ın günlük hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren parçaları olarak öne çıkıyor. bisiklet yaka tişört elbise gün boyunca gittiğiniz her yere rahatlıkla uyum sağlıyor ve sizi son derce rahat hissettiriyor. Kadın spor elbise koleksiyonu için hazırlanan bisiklet yaka tişört elbiseler günlük hayata iddialı stiller katacak. hummel kadın spor elbise koleksiyonu, renkleri, rahat kalıpları ve yumuşacık kumaşlarıyla yazın enerjisini maksimuma çıkarmak için hazır.

Tatlı bir esinti gibi: Yazlık spor elbise

Elbiselerimiz yazın ruhuna en iyi gelen şeylerden. İlk elbise giyilene kadar yaz gelmiş sayılmaz. Elbise giyildikten sonra başka şey giymek de çok kolay olmaz. İşte o yüzden yaza girerken elbise dolabımızı check etmekte fayda var. Özellikle hummel kadın spor elbise koleksiyonundan yumuşacık spor kumaşlarla çalışılmış yazlık spor elbiselere mutlaka göz atın. Çünkü hummel kadın spor elbise koleksiyonundaki her elbise; hem spor kıyafet giymek hem de şık bir kombin yapmak demek. Siz de hem şık görünümlerden vazgeçemiyor hem de rahatlığı hiçbir şeye değişmiyorsanız hummel kadın spor elbiselerle keyifli bir yaza merhaba diyebilirsiniz.

Daha fazlasını gör