Bee Club Puanı
0

Spor - Ayakkabı

31.07.2024

Spor ayakkabı hepimizin için bir tutku. Hem günlük hayatta spor şık bir görünüm için hem de antrenmanlarda maksimum rahatlık için haftanın her günü keyifle kullandığımız ayakkabılarımıza doğru bakımı yapmak çok sevdiğimiz ayakkabılarımızın ömrünü uzatıyor.

Siz de favori spor ayakkabılarınızın, uzun ömürlü olması ve her zaman şık görünmesi için onları düzenli temizlemeyi ihmal etmeyin. İşte adım adım spor ayakkabı temizliği için izlemeniz gereken basit yönlendirmeler:

14.06.2024

Reach TR Core, hummel'in profesyonel sporcularının gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmış bir orta taban bileşiği olan hummels REACH LX teknolojisine sahiptir. Dış tabanın stratejik deseni güvenli çekiş ve kavrama sağlarken, iki stabilite kanadı yanal stabiliteyi artırmak için tasarlanmıştır.

14.06.2024

ARŞİVDEN ÇIKTI! Orijinal olarak 1978'deki hentbol dünya kupası için geliştirilmiş gerçek bir klasik.VM78, çok sevilen arşiv klasiğinin modern bir yorumunu sunuyor ve orijinal kauçuk dış tabana, süet detaylı ve naylon üst kısma ve klasik buruna sahip.