Bee Club Puanı
0
16.08.2024

Yağışlı havalarda hemen kapalı alanlara kaçanlardan mısınız? Yoksa yağmurun tadını sonuna kadar çıkaranlardan mı? Hiç yağmurda koşu yapmayı denediniz mi? Yoksa yağış gördüğünüz an koşu planınızı iptal mi edersiniz?

Koşu sporunun keyfini dört mevsim çıkarmak, hava koşullarından bağımsız olarak düzenli antrenman yapabilmek, sporcuların motivasyonunu artıran önemli etkenlerdendir.

Yağmurlu havalarda koşmak da bu deneyimin bir parçasıdır ve doğru hazırlıkla oldukça keyifli bir hale getirilebilir. Şimdi birlikte yağmurlu havalarda koşmanın püf noktalarını ve konforlu bir koşu deneyimi için ideal koşu yağmurluklarını detaylı bir şekilde ele alacağız.

31.07.2024

Koşu, en iyi kardiyo yöntemlerinden biridir ancak birçoğumuz koşarken çok hızlı yorgunluk hissettiği için yürüyüşe veya görece daha yavaş sporlara yöneliyoruz. Profesyonel koşucuların da temel hedefi, daha hızlı koşabilmek ve bu sırada yorulmadan performanslarını sürdürebilmektir.

Koşu, sadece fiziksel dayanıklılığa bağlı değil, aynı zamanda doğru tekniklerin ve antrenmanların birleşimiyle optimize edilmiş bir süreçtir. Gelin yorulmadan hızlı koşma tekniklerini birlikte öğrenelim: